Q1 2016 

Pomembnejše novosti v izdaji Q1 2016 so:

  • Nov dizajn domače strani
  • Neprekinjeni delovni rezultati (CPM) za boljši dialog in povratne informacije
  • Izboljšave modula Nasledstvo
  • Nove zmogljivosti nagrajevanja
     

SAP SuccessFactors HCM Suite

Da bi zagotovili preprosto in intuitivno uporabniško izkušnjo, SAP SuccessFactors predstavlja nov dizajn domače strani, ki zagotavlja:

  • Izboljšan seznam opravil
  • Enostavnejšo in bolj jasno postavitev ploščic
  • Odziven, prilagodljiv ekran

Nov pogled vsebuje tudi poseben razdelek Moja ekipa, v katerem so zbrani vsi relevantni podatki ekipe, do katerih lahko vodja hitreje dostopa.

Q1_2016-1.png


SAP SuccessFactors Talent Rešitve

SAP SuccessFactors Ciljno vodenje in delovni rezultati (Performance & Goals)

V tej izdaji SAP SuccessFactors razširja možnosti uporabe modula SAP SF PM/GM – novost modula je razširitev Neprekinjeni delovni rezultati (Continuous performance management - CPM).

Razširitev Neprekinjeni delovni rezultati (CPM) podpira bolj pogost in usklajen dialog med zaposlenim in njegovim nadrejenim. Enostavne in intuitivne 1:1 prijave v sistemu CPM pomagajo zagotoviti, da so aktivnosti, dosežki in cilji zaposlenega na pravi poti in hkrati bolj dostopni njihovim nadrejenim.

S temi novimi zmogljivostmi, modul SAP SuccessFactors PM/GM zagotavlja najbolj celovito rešitev za upravljanje delovnih rezultatov – omogoča, da se ustvari prava mešanica procesov učinkovitosti, ki spodbujajo sodelovanje in zagotavlja, da so vsi zaposleni vključeni.

Q1_2016-2.png


SAP SuccessFactors Razvoj in nasledstvo

Da bi bilo vodenje nasledstva še lažje, je poenostavljen postopek za ocenjevanje pripravljenosti kandidata. V glavnem meniju kartice naslednika je zagotovljena hitra povezava do obrazca za ocenjevanje pripravljenosti. Prav tako so izboljšani kriteriji iskanja za iskanje talentov, ki bodo zagotavljali še bolje zadetke iskanja. 

Q1_2016-3.png


SAP SuccessFactors Nagrajevanje

Predstavljene so nove zmogljivosti nagrajevanja, ki izboljšujejo natančnost planiranja in učinkovitost s pomočjo boljšega usklajevanja smernic nagrajevanja in proračuna. Rešitev SAP Successfactors Nagrajevanje je edina rešitev, ki lahko samodejno prilagodi model nagrajevanja, tako da je v liniji z razpoložljivim proračunom.  

Q1_2016-4.png