analitika.png

HR analitika je visoko učinkovit mehanizem, ki organizacijam pomaga pri njihovi agilnosti. Kot pri vseh strateških pobudah je možnost dostopanja, analiziranja in poročanja o uspehu ali neuspehu ključnega pomena. Prava orodja organizaciji omogočajo načrtovanje in izvedbo kritičnih ciljev ter izogibanje s talenti povezanim motnjam oz. tveganjem.                                       

SuccessFactors Poslovna analitika ponuja konkretne vpoglede v podatke o delovni sili, ki vam pomagajo voditi vašo trenutno poslovno strategijo in pomagajo pri načrtovanju za prihodnost. Analitika vam pomaga izboljšati učinkovitost HR s pomočjo celovite knjižnjice, ki vključuje več kot 2000 standardnih metrik, industrijskih meril in HR najboljših praks, ki vam pomagajo meriti stvari, ki so pomembne za vašo organizacijo.

Poleg tega lahko izkoristite več kot trideset let izkušenj na terenu in raziskav, ki lahko pospešijo pozitiven vpliv na vašo organizacijo. Prav tako vam lahko koristi tudi SuccessFactors Načrtovanje delovne sile, ki vam omogoča, da oblikujete prefinjen model načrtovanja delovne sile, pridobite vpoglede v vrzeli kritičnih virov in oblikujete HR strategije, ki vam bodo zagotovili, da boste pripravljeni na prihodnost. To preverjeno rešitev uporabljajo podjetja z lestvice Fortune 500 po celem svetu za izboljšanje svojih poslovnih strategij in premostitev vrzeli med strategijo in rezultati.

 

Analitika delovne sile

analitika-delovne-sile.jpg

 

Načrtovanje delovne sile

nacrtovanje-delovne-sile.jpg

 

Za več informacij si oglejte: